Advert
as

Belediye ile Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Belediye ile Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Solhan Belediye Başkanlığı ile Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı BEM-BİR-SEN Sendikası arasında 2020-2021 yıllarını kapsayan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı.

Solhan Belediyesi ve Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında "Sosyal Denge Sözleşmesi" imzalandı.

 Solhan Belediyesi’nde görev yapan tüm memur ve sözleşmeli personeli kapsayan sözleşmeyi, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, BEM-BİR-SEN Solhan Şube Başkanı Abdulnasır Tunç imzaladı.

 Belediyede gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başkan Yıldız, "Çalışanlarımıza en iyi imkanı sunmaya gayret ediyoruz. Sözleşmeyle personele her ay ’sosyal denge tazminatı’ adı altında ödeme yapılacak. Sözleşmenin personelimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 BEM BİR-SEN sendikası adına teşekkür eden Solhan Şube Başkanı Abdulnasır Tunç ise,”Belediye ile 2020 ve 2021 yıllar için Sosyal Denge ile ikramiyeler sözleşmesi imzalanmış olup tüm sendika üyelerimiz adına Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’a teşekkür ederiz.”dedi.

 

Sendika Şube Başkanı Tunç,” Ziraat Bankası Yetkilisi Yusuf Başbuğ ile promosyon ve imtiyaz sözleşmesinin Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı aracılığı ile imzalandığını belirterek tüm sendika üyeleri adına Kaymakam Kıyıcı’ya ve Ziraat Bankası Solhan Şubesine teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum