Advert
as

Güney’den Üç Okula “Tasarım Beceri Atölyesi” Sözü

Güney’den Üç Okula “Tasarım Beceri Atölyesi” Sözü

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ilçemizde bulunan okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinledi.

İlçemizde bulunan okulları ziyaret edenİl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinledi.

 

Okul ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ile Şube Müdürü Muhtesim Tunç eşlik etti.

 

İlçemizdeki okullara yaptıkları ziyaretlerden olumlu izlenimler edindiklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ilçemizde bulunan üç okula planları çerçevesinde “Tasarım Beceri Atölyesi” kuracaklarının sözünü verdi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney: “Sene sonu itibariyle yapmış olduğumuz ilçe ve okul ziyaretlerimizin devamı olarak bugün Solhan ilçemizde son düzlüğe girmeden evvel okullarımızın hem düzeni ve tertibini kontrol etmek amacıyla, hem de eğitim öğretim süreçlerini rehberlik etme amacıyla da bir nezaket ziyareti yapmış bulunmaktayız. Sınıflarımızı ve okullarımızı dolaşarak öğretmen arkadaşlarımıza taleplerimizi, beklentilerimizi iletiyoruz. Öğrencilerimizle sohbet ediyoruz, onları dinliyoruz, onların istek veya şikâyetleri varsa onları not ediyoruz, dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Solhan'ın hazır bulunuşuyla ilgili çok ciddi bir olumlu düşüncelerimiz vardı, bugün bizler burada pekiştirmiş olduk. Tüm okullarımızda çok ciddi üst seviyede bir hazır bulunuşluk var. Örneğin temizlik anlamında hiçbir sıkıntı yok, materyal anlamında da hiç sıkıntı yok. İnşallah Nisan ayına kadar üç okulumuza tasarım beceri atölyesi kurmayı planladığımızın sözünü verdik. Ayrıca Solhan’dan çok memnun ayrılıyoruz. Bu hususta da başta İlçe Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum