Advert
as

Yanılmaz'dan Karne ve Yarıyıl Tatil Mesajı

Yanılmaz'dan Karne ve Yarıyıl Tatil Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, 2019-2020 Eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi ve yarıyıl tatilinin başlaması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi ve yarıyıl tatilinin başlaması vesilesiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz; öğrenciler, veliler ve öğretmenler için bir mesaj yayımladı.

Kutlama mesajında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yanılmaz: "2019-2020 eğitim ve öğretim yılının I. Dönemini geride bırakıyoruz. İlçemizde 664’ü okul öncesi, 2258’i ilkokul, 2678’i ortaokul ve 1804’ü lise öğrencisi olmak üzere toplam 7404 öğrenci ile 70 yönetici ve 548 öğretmen karne heyecanını yaşadı. Bu dönem boyunca göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı tüm yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, personellerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

Sevgili öğrenciler;

Karne heyecanınıza yürekten katılıyor, ben de sizlerle beraber aynı heyecanı yaşıyorum. Sizlerin başarısı, bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır. Geleceğimiz adına sizlere olan güvenimiz tamdır. Emek harcayarak yapılan çalışmalar sizleri başarıya ulaştıracaktır. Notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin. Yarıyıl tatilinde dinlenmenizi, tatili sosyal ve kültürel faaliyetlerle renklendirmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle güzel zaman geçirmenizi, kitapların renkli dünyasına yolculuk etmenizi tavsiye ediyorum. Sizlerin varlığı bizim güç kaynağımızdır. Yarıyıl tatilinizi faydalı aktivitelerle değerlendirmenizi temenni eder, hepinize iyi tatiller dilerim.

Sevgili velilerimiz;

Büyük fedakârlıklarla yetiştirerek bizlere emanet ettiğiniz göz aydınlığımız olan her bir öğrencimizin bizim için ayrı bir değer olduğunun bilinciyle, öğrencilerimizi bireysel farklılıklarını gözeterek ve özel olduklarını hissettirerek onları ilgi, yetenek ve çağın değerlerine uygun olarak yetiştirmek için çalışıyoruz.

Unutmayalım ki, çocuklarımızın bugün aldığı karneler onların sadece başarı ya da başarısızlık göstergesi değildir. Karne notları öğrencilerimizin eksik yönlerini tamamlamaları için en önemli fırsattır. Çocuklarınızın notlarının telafisi her zaman mümkündür. Sizler, karne sonucu ne olursa olsun, çocuklarınıza onları çok sevdiğinizi ve her durumda onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz. Çocuklarınıza desteğinizi gösterip iyi bir aile ortamı sağladığınızda, çocuklarınız da çalışmaları ve yetenekleri doğrultusunda başarıya ulaşacaklardır.

Sevgili meslektaşlarım;

Geleceğimiz olan öğrencilerin yetişmesinde en büyük pay şüphesiz size aittir. Yorucu ama en az onun kadar mutluluk veren bir mesleği icra ediyorsunuz. Öğrencilerinizin bilgi ile donanmış, sosyal başarısı yüksek, kendini ifade edebilen, sosyal faaliyetlerde etkin rol alabilen, hayatın her alanında başarılı bireyler olabilmeleri için bir dönem boyunca yoğun bir şekilde emek verdiniz. Bu sorumluluğunun farkında olarak görev yapan siz saygıdeğer öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Ülkemiz, "2023 Eğitim Vizyonu" ideallerine siz değerli meslektaşlarımın yüksek katkıları sayesinde, yetiştirdiğiniz ufku geniş, ilim ve hikmet sahibi, sorgulayan, nitelikli nesillerle ülkemiz nice 2053 ve 2071'lere daha güçlü bir şekilde ulaşacaktır.

2019-2020 eğitim-öğretim yılının II. Döneminde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dinlenmiş olarak tekrar buluşmak dileğiyle tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza, ailesi ve sevdikleriyle beraber keyifle geçecek bir yarıyıl tatili diliyorum." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum