Advert
as

Kaymakam Kıyıcı, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

Kaymakam Kıyıcı, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, ilçede öğrenim gören 7 bin 372 öğrencinin karne sevincine ortak oldu.

2019-2020 Eğitim -Öğretim yılı I. dönem karne dağıtım töreni, Öğretmen Veli Tuğa İlkokulu'nda yapıldı.  

Tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de 7 bin 372 öğrenci 17 Ocak 2020 Cuma günü karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Öğrencilerin karne heyecanına İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı da ortak oldu. Tatil sevinci yüzlerinden okunan öğrencilerden başarı belgesi alanlar ise çifte mutluluk yaşadı. Öğretmenlerin karneleri dağıtmasıyla birlikte başlayan heyecan; yerini sevinç ve hüzne bıraktı. Bazı öğrenciler karnelerindeki zayıf notlara üzülürken, bazıları ise notlarının iyi olmasına sevindi.

Büyük bir heyecanla karne almayı bekleyen öğrencilerin heyecanına ortak olan ve onlara karnelerini veren Kaymakam Kıyıcı öğrencilerle yakından ilgilenip onlarla sohbet etti. Öğrencilerle sohbet eden ve tatilde ne yapacaklarını soran Kaymakam Kıyıcı, öğrencilere tatili nasıl verimli geçirebilecekleri hususunda tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere iyi tatiller dileyerek öğrencilerin bol bol dinlenmelerini ve boş zamanlarında da kitap okumalarını istedi. 

Veli Tuğa İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Solhan Belediye Başkanı V. Yılmaz Kırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ve kurum amirleri katıldı.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum