Advert
as

Sabiha Bahçıvan’dan Bir Şampiyonluk Daha

Sabiha Bahçıvan’dan Bir Şampiyonluk Daha

Bingöl merkez ve ilçelerde bulunan okullar arasında yapılan voleybol müsabakasında Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Voleybol Takımı, il şampiyonu oldu.


Okul Sporları kapsamında ilimizde yapılan Genç Erkekler Voleybol final müsabakasında karşı karşıya gelen Solhanlı iki takım olan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi, Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesini 3-0 mağlup ederek Bingöl il şampiyonu oldu.

Şampiyonluk sonrası açıklama yapan Okul Müdürü Ferzende Açan,“Okul Sporları kapsamında ilimizde yapılan Genç Erkekler Voleybol müsabakalarında öğrencilerimiz maçları kayıpsız tamamlayıp İl birincisi olarak bölge finallerinde ilimizi temsil edecekler. Ekibimi bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Özellikle bu başarıda büyük payı olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Osman Arık hocamıza teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere okulumuz bu sene katıldığı tüm turnuvalardan birincilikle ayrıldı. Ancak beni en çok mutlu eden şey şudur ki; çocuklarımız kendilerine yakışır, spor ahlakına yakışır tavır ve davranışlar sergileyerek eledikleri takımların da sempatisini ve desteğini aldılar. Taraflı tarafsız herkesin gönlünde yer edindiler. İnşaallah bölge finallerin de bizi gururlandırırlar. Okul idaresi olarak hayatlarının en enerjik dönemlerini yaşayan çocuklarımızın ilgi ve istidatlarını geliştirecek etkinliklere katılımlarını desteklemeye devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.

Öğrencileri tebrik eden Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Arık , “Voleybol Genç Erkekler Bingöl il müsabakalarında A grubunda yer aldık. İlk maçımızı Atatürk Lisesine karşı 3-0, ikinci maçımızı Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Lisesine karşı 3-0, üçüncü maçımızı da Rekabet Lisesiyle oynayıp 3-0 alarak A grubunu birinci sırada tamamladık. Yarı final karşılaşmasında ise B grubu ikincisi Yunus Emre Anadolu Lisesini 3-0 ve finalde karşılaştığımız Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesini de 3-0 mağlup ederek turnuvayı set vermeden tamamladık. Geçen yıl aynı turnuvada ikinci olan takımıza takviyeler yapıp, çalışmalarımızı daha verimli hale getirerek şampiyonluğa ulaştık. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Solhan da bulunan gençlerimizin sporda kısa sürede başarılı olmalarının sebebi spora olan ilgi ve yetenekleridir. Çalışmalarımızda bizlere salon imkanı sağlayan Solhan Yibo idaresine, Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor müdürümüz ve çalışanlarına, özellikle bize desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Ferzende Açan ve idaresine teşekkür ediyorum. Ayrıca Badminton kız ve erkeklerdeki başarımızın asıl pay sahibi olan, öğrencilerin çalışmalarıyla bu seviyelere gelmelerine büyük katkı sağlayan Gençlik Spor antrenörümüz M.Sıddık Çakar’a teşekkür ediyorum.”dedi.   

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum