Advert
as

Dereceye Giren Gengörü’ye Ödül Verildi

Dereceye Giren Gengörü’ye Ödül Verildi

"Kur'an Nesline Kur'an Pınarı Sınavı"nda dereceye giren Yusuf Emir Gengörü’ye ödülü gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi tarafından verildi.

Kur'an Nesli Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen umre ödüllü "Kur'an Nesline Kur'an Pınarı Sınavı"nda dereceye giren Yusuf Emir Gengörü’ye ödülü verildi.


Kur'an Nesli Platformu Solhan Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Kur'an Nesline Kur'an Pınarı Sınavı"a katılarak ödül almaya hak kazanan Kaymakam Ersin Ateş Ortaokul 5. Sınıf öğrencisi Yusuf Emir Gengörü tablet kazandı. Peygamber Sevdalıları Solhan Temsilciliğinde düzenlenen ödül töreninde Gengörü’ye ödülünü gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi tarafından takdim edildi.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Solhan Temsilcisi İzzettin İslamoğlu, "Kur'an Nesli Platformunun gerçekleştirmiş olduğu meal sınavını kazanan Yusuf Emir Gengörü’ye ödülünü verdik. Gayemiz insanlara, özellikle de gençlerimize Kur'an-ı Kerim'in ehemmiyetini vurgulamak, onları mealliyle birlikte Kur'an-ı Kerim okumaya yönlendirmektir. Kur'an-ı Kerim ile daha yakından alakadar olmalarını sağlamaktı. İnşallah bu gayemize de bu sınav vesilesiyle ulaşmışızdır." ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum