Advert
as

Gençlik Merkezi, Gençlere Spor Faaliyetleri Sunuyor

Gençlik Merkezi, Gençlere Spor Faaliyetleri Sunuyor

Solhan Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan Spor Salonu’nda gençlere yönelik voleybol, kort tenisi, masa tenisi, atletizm ve badminton gibi birçok spor dalında faaliyet sunuyor.

Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Solhan Gençlik Merkezi gençlere spor faaliyetleri sunuyor.

 

Gençlik Merkezi Müdür Zülfü Çalışkan, gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulan gençlik merkezlerindeki faaliyetler hakkında bilgi verdi. Çalışkan, “Gençlerimiz ve öğrencilerimiz boş vakitlerini en verimli şekilde değerlendirmeli, mesleki ve kültürel bilinçlerini geliştirmeliler. Okulların tatil olması ile beraber gençlerimizin gençlik merkezine ve spor etkinliklerimize olan ilgileri artarak devam ediyor. Özellikle boş zamanlarını değerlendirilmesi açısından gençlik merkezi çeşitli imkanlar sunmaktadır. Sosyal kültürel ve sportif açıdan gençlerimizin bizlerle vakit geçirmelerini önemsiyoruz. Ayrıca, voleybol, kort tenisi, masa tenisi, atletizm ve badminton çalışmalarımızda antrenörlerimizin kontrolünde devam etmektedir.”

 

Sakarya’da düzenlenecek Bölgesel Kros Ligi Final yarışmaları hakkında da bilgi veren Çalışkan,”Sakarya’da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Final yarışma sonuçlarına göre kategorilerinde ilk on sırada yer alan sporcular ve antrenörleri ile birlikte,  İstanbul’da 19-30 Ocak arası Gelişim ve Eğitim Kampına katılıyor. Solhan’dan Atletizm antrenörü Ümit Sekin ve sporcularından Yıldız Erkekler kategorisinde Nihat Birgin, Minik Erkek kategorisinde Şiyar Çelikel kampa katılmaya hak kazandı. Sporcularımız 19-31 Ocak tarihleri arasında bu kampa katılıyor. Bu kamp, sporcularımızın milli takıma katılmaları yolunda önemli bir adım niteliğindedir. Kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum