Advert
as

Hıraba Yolunda Kaza: 4 Yaralı

Hıraba Yolunda Kaza: 4 Yaralı

Yeşilova Mahallesi Hıraba yolunda seyir halinde olan araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Köprü korkuluğuna çarparak şarampole yuvarlandı.

 

Kaza, Yeşilova Mahallesi Hıraba mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.A. idaresindeki 44 AAP 934 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü korkuluklarına çarparak şarampole yuvarlandı.

 

Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla ilçe devlet hastanesine kaldırılarak oradan da Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum