Advert
as

Suriye için Toplanan Yardımlar Teslim Edildi

Suriye için Toplanan Yardımlar Teslim Edildi

Solhan İHH tarafından toplanan yardımlar Suriye'deki mağdur insanlara ulaştırılmak üzere Bingöl İHH’ya teslim edilerek Suriye’ye gönderildi.

Suriye'deki mağdur durumdaki insanlara ulaştırılmak üzere Solhan İHH ve Bingöl İHH tarafından toplanan yardımlar 3 tıra yüklenerek İdlip’e gönderildi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Bingöl İnsani Yardım Derneği Başkanı Muhittin Gili, daha önce Solhan ve Bingöl’den 22 TIR yardımın Suriyelilere gönderildiğini belirterek, yardım toplamaya devam edeceklerini söyledi.

 

Kış ayı yardım kampanyası kapsamında çalışmalar yaptıklarını belirten Gili, "Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere İHH İnsani Yardım Vakfı Kilis Ofisi'ne yardım TIR'ımızı gönderdik. Toplamda bu göndereceğimiz yardım TIR'ı ile birlikte 25 oldu. Bu katkıyı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yardımlarımıza devam edeceğiz inşallah. Allah yardım eden herkesten razı olsun." dedi.

 

Gönderilen 3 yardım TIR'ında giyim, ayakkabı, un, gıda, çocuk giyimi ve 10 bin battaniyenin mevcut olduğunu ifade eden Gilli, "Yardım konusunda bizlere katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Kim ne yardımda bulunmuşsa Rabbim ecirlerini kat kat versin." şeklinde konuştu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum