Advert
as

Çığ Altında Kalan Güvenlik Korucusu Arlı’ya Ulaşıldı

Çığ Altında Kalan Güvenlik Korucusu Arlı’ya Ulaşıldı

Gençtavus Köyü Sivritepe Mezrasında çığın altında kalan güvenlik korucusu Yüksel Arlı’nın cansız bedenine 1 gün sonra Pazar günü ulaşıldı.

Gençtavus Köyü Sivritepe Mezrasında Cumartesi günü öğle saatlerinde meydana gelen çığda güvenlik korucusu Yüksel Arlı kar altında kaldı. İki gün devam eden çalışmalar sonucunda Arlı’nın cesedine Pazar günü ulaşıldı.

 

Olay, Gençtavus köyüne bağlı Sivritepe mezrasında meydana geldi. 42 yaşındaki Güvenlik Korucusu Yüksel Arlı, kardan dolayı kapanan yolu açtığı sırada meydana gelen çığın altında kaldı. Durumdan haberden olan Arlı'nın yakınları jandarma ve kurtarma ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine olay yerine; AFAD, AKUT, Özel İdare, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çığ altında kayıp olan güvenlik korucusu Arlı'nın bulunması için yapılan iki günlük çalışmanın ardından Güvenlik korucusunun cansız bedeni Çığa kapıldığı yerin 300 metre ilerisindeki derenin içinde saat 13.30 sıralarında bulundu. Cansız bedenin üzerinde bir buçuk metre kar olduğu öğrenildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum