Advert
as

Vali Kadir Ekinci, Vatandaşı Dinledi

Vali Kadir Ekinci, Vatandaşı Dinledi

Vali Ekinci, Cumhurbaşkanımızın ‘Devleti temsil etmek, milletin gönlünü kazanmakla olur’ ifadeleri doğrultusunda vatandaşlarımızı makamında kabul ederek sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

 

Vali Kadir Ekinci, ‘Vatandaşla Buluşma / Halk Toplantıları’ kapsamında düzenli olarak yapılan toplantılara Şubat ayında da devam etti.

 

Vatandaşları makamında ağırlayan Vali Ekinci, “Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda takip ettiğimiz ‘vatandaş odaklı hizmet seferberliği’ kesintisiz devam ediyor. İnsanımızın hayatına, duygu ve düşüncelerine dokunmaya çalışıyoruz. Amacımız, insanımızı tek tek dinlemek, sorun ve taleplerine çözümler üretmek, derdine derman olabilmektir. Bu kapsamda; kamu hizmetlerinin vatandaşımıza daha hızlı, kaliteli ve verimli şekilde ulaştırılması, bürokratik süreçlerin vatandaş lehine kısaltılması ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması için düzenli olarak vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinleyip ilgili kurumlara talimatlar veriyoruz ve süreçleri takip ediyoruz.” dedi.

 

Toplantı, Vali Ekinci’nin vatandaşların sorunlarını imkânlar doğrultusunda ve en kısa sürede çözüme kavuşturulması için ilgili kurum amirlerine gereken talimatları vermesinin ardından sonra erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum