Advert
as

Dilenciler Camilerin Önünü Mesken Tuttu

Dilenciler Camilerin Önünü Mesken Tuttu

Solhan’da camilerin önünü adeta mesken tutan dilenciler, cami cemaati ile çevredeki vatandaşları rahatsız ediyor.

İlçemizde özellikle Ulu Camii önünü adeta mesken tutan dilenciler, cami cemaati ile çevredeki vatandaşları rahatsız ediyor.

 

Her namaz vakitlerinde Solhan Ulu Camii önünü mesken tutan dileciler, insanların dini duygularını istismar ederek para toplamaya çalışıyorlar. Cemaatin namaz çıkışını fırsat bilen dilenciler camiinin giriş kapısında vatandaşlardan para dileniyor. Bu durumdan rahatsızlıklarını dile getiren camii cemaati, dilenciler için önlem alınması gerektiğini belirterek “Belediye zabıta ekiplerinin bu konuda gereken önlemi almasını istiyoruz” diye konuştular.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum