Advert
as

Play Off’u Garantileyen Solhan Spor, Lider'e Mağlup Oldu

Play Off’u Garantileyen Solhan Spor, Lider'e Mağlup Oldu

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda bulunan Play Off’u garantileyen temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Şanlıurfa temsilcisine 3-0 mağlup oldu.

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda bulunan Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü kendi evinde yapılan zorlu müsabakada Haliliye Belediye Voleybol takımına 3-0 mağlup oldu.

 

Solhan Kapalı Spor Salonunda yapılan Solhan Spor ile Haliliye Belediye müsabakasında ilk seti 17-25 İkinci seti 22-25, üçüncü seti 24- 26 alan B Grubu lideri Haliliye Belediyesi Solhan Spor karşısında müsabakayı 3-0 kazandı.

 

Böylelikle Solhan Spor voleybol takımı, TVF Birinci Lig Erkekler B Grubunda oynanan 18. Hafta müsabakasında puan alamayarak 12 Galibiyet ve 36 puanla üçüncü sıraya geriledi.

 

2019-20 Voleybol sezonunun bitmesine 5 hafta kala 12 Galibiyet 36 puanla mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Haliliye Belediyesi,Cizre Belediyesi ile Niksar Belediyesi beşinci sırada yer alan Ziraat Bankasının Efeler Liginde oynayan as takımının olması sebebiyle rakamsal olarak B Grubunda Efeler ligi yolunda Play Off’a çıkacak takımlar oldu.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, bir sonraki müsabakası Tokat temsilcisi Niksar Belediyesi ile 16 Şubat 2020 tarihi Pazar günü saat 13:00’da Niksar Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum