Advert
as

İho-Ebrar’dan İhtiyaç Sahiplerine Kışlık Yardım

İho-Ebrar’dan İhtiyaç Sahiplerine Kışlık Yardım

Merkezi Avrupa 'da bulunan İho-Ebrar yardım kuruluşu kış çalışmaları kapsamında Solhan ilçesinde kışlık elbise yardımında bulundu.

 

Çeşitli ülkelerde yardım faaliyetlerinde bulunan İho-Ebrar, Türkiye yardımları kapsamında Solhan ilçesinde 40 öğrenciye bot ve mont yardımında bulundu. İho-Ebrar gönüllüleri tarafından yapılan açıklamada ; "İlçemizde kış ayı çetin geçiyor. Tespit edilen özellikle mağdur öğrenciler için İho-Ebrar yönetimine Solhan ilçemizde bot ve mont ihtiyacı olduğunu ilettik. İho-Ebrar yardım kuruluşuna talebimize karşılık verip, 40 öğrenciye bot ve mont gönderip, onların sevincine ortak olduğu ve gönüllerini ısıttığı için teşekkür ederiz. Özellikle hayır sahiplerine de teşekkürü bir borç biliyoruz. Avrupa'dan yardım gelmesi halinde muhtaçlara ulaştıracağımızı belirtiyor ve yardımlarını bekliyoruz." denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum