Advert
as

Şehadet Etkinliği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Şehadet Etkinliği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından Bingöl Üniversitesi Fuat Sezgin Konferans Salonunda düzenlenen şehadet etkinliği yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, şubat ayı şehitlerini düzenlediği programla andı.

Bingöl üniversitesi Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirilen ‘Şehadet' konulu konferans, Platforma üye dernek temsilci ve üyeleri, vatandaşlar ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Nihat Korlaelçi’nin Platform adına yaptığı ‘Şehadet’ konulu konuşmayla devam etti.

 

Korlaelçi, yaptığı konuşmada “Keşke şehadeti Şehit Hasan El Benna’nın, Şehit Yasin Börü’nün, Şehit Metin Yüksel’in dilinden dinleyebilseydik.” Dedi.

 

Korlaelçi konuşmasını Bangladeş`te ülkenin en büyük İslami partisi Cemaat-i İslami`nin lideri Şehit Motiur Rahman Nizami’nin mektubunu okuyarak sonlandırdı.

 

Program, Eğitimci Nihat Korlaelçi’nin konuşmasının ardından, ilahi sanatçısı Burhanettin Cebba’nın seslendirdiği ilahi-ezgilerle devam etti.

 

Son olarak Merkez Ulu Cami imam hatibi Mücahit Çelik’in yaptığı dua ile program son buldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum