Advert
as

Solhan Spor 3, Akkuş Belediyesi 2

Solhan Spor 3, Akkuş Belediyesi 2

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda bulunan Play Off’u garantileyen temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Akkuş Belediyesini 3-2 mağlup etti.

 

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda bulunan Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü kendi evinde yapılan müsabakada Akkuş Belediye Voleybol takımına 3-2 mağlup etti.

 

Solhan Kapalı Spor Salonunda yapılan Solhan Spor ile Akkuş Belediye müsabakasında ilk iki seti 17-25, 21-25 alan konuk takım Akkuş Belediyesi 2-0 önde başladığı müsabakada, Solhan Spor’un üçüncü seti 25- 19, dördüncü seti 25-23, taybreak setini de 15-7 alması sonucu temsilcimiz Solhan Spor müsabakayı 3-2 kazandı.

 

Böylelikle Solhan Spor voleybol takımı, TVF Birinci Lig Erkekler B Grubunda oynanan 20. Hafta müsabakasında 13 Galibiyet ve 39 puanla dördüncü sıraya geriledi.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, bir sonraki müsabakası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile 1 Mart 2020 tarihi Pazar günü saat 14:00’da Şanlıurfa Yenice Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum