Advert
as

TEM-KOR’dan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

TEM-KOR’dan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Solhan Terörle Mücadele Eden Korucular Derneği (TEM-KOR) tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara ve üniversiteli korucu çocuklarına yardım eli uzatıldı.

İlçemizde faaliyet gösteren Solhan Terörle Mücadele Eden Korucular Derneği, üniversite okuyan 28 Korucu çocuğuna burs ile ihtiyaç sahibi olan 50 çocuk için giyim yardımında bulundu.

 

Dernek Başkanı Recep Sönmez yaptığı açıklamada; “Derneğimizin kısıtlı imkanlarıyla Güvenlik Korucularımıza maddi ve manevi konuda yardımcı olup, aynı zamanda ilçemizde bulunan yardıma ihtiyaç duyan aileleri tespit ederek gerekli yardımı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ülkemizin birliği, beraberliği, kardeşliği için, huzur ve barış içerisinde yaşayabilmemiz için, şu an görev başında olan bütün güvenlik korucularımızın sıkıntıları ve sorunlarını çözmek için kurduğumuz derneğimiz, Şehitlerimizi de unutmayarak bin kişilik yemekli mevlid programında bir araya geldi. Şehitlerimiz yad edildi. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi 50 çocuk için kışlık giyim yardımında bulunduk. Daha evvel tespit ettiğimiz Üniversite okuyan Güvenlik Korucularımızın 28 evladına derneğimiz tarafından burs verildi. Dernek faaliyetleri kapsamında yaptığımız çalışmalar, dernek merkezinde korucularımızla bilgi alışverişinde bulunmak, kişisel sıkıntılara çare aramak, amirlerimize sıkıntıları aktarmak, güvenlik noktalarını ziyaret etmek, üniversite okuyan korucu çocuklarına burs vermektir. Bunun için elimizden gelen tüm imkanlarımızı zorluyoruz. İnanıyoruz ki Korucularımız her türlü saygı ve değeri hak ediyor.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum