Advert
as

Muhammed Taha’nın Akülü Araba Sevinci

Muhammed Taha’nın Akülü Araba Sevinci

Engelli Masa Tenisi Sporcusu Muhammed Taha Turgut’a bir hayırsever tarafından engelli akülü araba hediye edildi.

İlçemizde 6 ay önce masa tenisi antrenörü Ahmet Harun Koca tarafından keşfedilip İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü masa tenisi ailesine katılan, engelli masa tenisi sporcusu Muhammed Taha Turgut’a engelli akülü araba hediye edildi.

 

Voleybol antrenörü Serhat Şimşek’in girişimleri sonucu isminin açıklanmasını istemeyen İstanbul’dan bir hayırsever Muhammed Taha Turgut’a verilmek üzere engelli akülü araba gönderildi.

 

Muhammed Taha’nın rahat bir şekilde spora gelip gitmesinin mutluluk verici olduğunu dile getiren İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, “Bizlere ulaştırılan emaneti sahibine teslim ettik. İnanıyorum ki Taha artık daha rahat bir şekilde sporuna gelip gidebilecektir. Ve büyük başarılar elde edecektir. Gerek isminin açıklanmasını istemeyen hayırseverimize, gerekse bu sandalyenin tedarik edilmesi aşamasında fedakârlık gösteren Serhat hocamıza ve Taha ile tanışmamıza vesile olan onu ailemizin bir parçası yapan Harun hocama teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum