Advert
as

Solhan Spor Sezonu Galibiyetle Noktaladı

Solhan Spor Sezonu Galibiyetle Noktaladı

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda bulunan Play Off’u garantileyen temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Sezonun son müsabakasında Ziraat Bankasını 3-1 mağlup etti.

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda bulunan Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü Ankara deplasmanında yapılan müsabakada Ziraat Bankası Voleybol takımını 3-1 mağlup etti.

 

Ankara Beştepe Voleybol Salonunda yapılan Ziraat Bankası ile Solhan Spor müsabakasında ilk seti ev sahibi takım 25-19 alarak müsabakaya üstün başlayan taraf oldu. İkinci set’te ise temsilcimiz Solhan Spor 11-25 alarak eşitliği sağladı. Solhan Spor üçüncü seti 20- 25, dördüncü seti ise  20-25, alarak müsabakayı 3-1 kazandı.

 

Böylelikle Solhan Spor voleybol takımı, 2019-2020 sezonunda TVF Birinci Lig Erkekler B Grubunu 15 Galibiyet ve 45 puanla ikinci sırada yerini aldı.

 

17-18-19 Mart 2020 tarihinde Ankara Başkent Voleybol Salonunda gerçekleştirilecek olan 2019-2020 Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi Play Off çeyrek final mücadelesinde Birinci grup’ta Milas, Afyon Bld. Yüntaş, Solhan Spor, Niksar Belediyesi yer alırken ikinci grupta ise Haliliye Belediyesi, Cizre Belediyesi, Tfl Altekma, Kocaeli Bşb Kağıt Spor olarak eşleşti.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum