Advert
as

Yardım Tır’ı İdlib İçin Yola Çıktı

Yardım Tır’ı İdlib İçin Yola Çıktı

Solhan ve Bingöl İnsani Yardım Derneğince hazırlanan yardım TIR'ı, Suriye İdlib’deki insanlara ulaştırılmak üzere İnsani Yardım Vakfı Kilis Ofisi'ne teslim edilmek üzere yola çıktı.

Suriye İdlib'deki ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmak üzere Solhan İHH ve Bingöl İHH tarafından toplanan yardımlar yola çıktı.

 Solhan İnsani Yardım Derneği, bu kış Solhan ve Bingöl’den 5 TIR yardımın Suriyelilere gönderildiği açıklandı.

 Konu ile ilgili Solhan İHH’dan yapılan açıklamada,”Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere İHH İnsani Yardım Vakfı Kilis Ofisi'ne yardım TIR'ımızı gönderdik. Toplamda bu göndereceğimiz yardım TIR'ı ile birlikte 26 oldu. Sadece bu kış 5 TIR'ımızı göndermiş olduk. Katkı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yardımlarımıza devam edeceğiz. Allah yardım eden herkesten razı olsun." denildi.

 Gönderilen yardım TIR'ında giyim, battaniye, gıda, su ve yardım kumanyasının mevcut olduğunu ifade edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum