Advert
as

İstiklal Marşı'nın 99. Yıl Dönümü Kutlandı

İstiklal Marşı'nın 99. Yıl Dönümü Kutlandı

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 99.yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı, Öğretmen Veli Tuğa İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

 Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Siyasi Parti Başkanları, kurum amirleri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 Günün anlam önemiyle ilgili açılış konuşmasını Öğretmen Veli Tuğa İlkokulu Müdürü Çiğdem Hasar tarafından yapıldı. Program, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşının kabulü ile ilgili video gösterimi, Öğretmen Veli Tuğa ilkokulu öğrencilerinin tiyatro oyunu sergilemesi ve oratoryo gösterimi ile devam etti.

 Program, Öğretmen Veli Tuğa İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin çeşitli sunumları ile son buldu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum