Advert
as

İHH’dan Bir Hafta İçinde İkinci Yardım Tırı

İHH’dan Bir Hafta İçinde İkinci Yardım Tırı

Suriye’deki insanlara ulaştırılmak üzere Solhan ve Bingöl İnsani Yardım Derneğince hazırlanan yardım TIR'ı, İnsani Yardım Vakfı Reyhanlı Ofisi'ne teslim edilmek üzere gönderildi.

Solhan ve Bingöl İnsani Yardım Derneği (İHH)'nin  “Suriye'ye acil yardım” kampanyası kapsamında hazırlanan yardım tırı, Suriye'ye ulaştırılmak üzere İnsani Yardım Vakfı Reyhanlı Ofisi'ne gönderildi.

 

Solhan İnsani Yardım Derneği, bu kış Solhan ve Bingöl’den 6 TIR yardımın Suriyelilere gönderildiği açıklandı.

 

Solhan İHH’dan yapılan açıklamada,”Geçen hafta bir yardım tırımızı gönderdikten sonra iki üç gün içinde hayırseverlerden gelen yardımlar sayesinde Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere İnsani Yardım Vakfı Reyhanlı Ofisi'ne yeni bir yardım TIR'ımızı gönderdik. Solhan ve Bingöl’den gönderdiğimiz yardım TIR'ı ile birlikte toplamda 27 tır oldu. Sadece bu kış 6 TIR'ımızı göndermiş olduk. Yardımlarımız ara ara devam edecektir. Katkı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Yardım eden herkesten Allah razı olsun." denildi.

 

Gönderilen yardım TIR'ında giyim, gıda, su ve yardım kumanyasının mevcut olduğu ifade edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum