Advert
as

İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Bingöl İl Müftüsü Muharrem Genç, İlçe müftüleri ve şube müdürleri ile Solhan’da bir araya geldi.

 İl Müftüsü Muharrem Genç Başkanlığında düzenlenen Mart ayı ilçe müftüler toplantısı, ilçemizde gerçekleşti.

İlçe müftüleri ve şube müdürleri ile yapılan toplantıda Kur’an Kursları, camiler ve personeller hakkında durum değerlendirmesi ile gündemdeki konular müzakere edildi.

Konu ilgili İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada,” İlçemizde Mart ayı İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftümüz Muharrem Genç hocamızın riyasetinde gerçekleştirildi. Gündemdeki konuların müzakere edildiği toplantı verimli geçti. İlçemize teşrif eden başta İl müftümüz olmak üzere kıymetli hocalarımıza, şube Müdürlerimize ve şefimize çok teşekkür ederiz.”denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum