Advert
as

Korucu Noktaları Dezenfekte Edildi

Korucu Noktaları Dezenfekte Edildi

Solhan Terörle Mücadele Eden Güvenlik Korucuları Derneği tarafından bölgede bulunan korucu noktaları ziyaret edilerek dezenfekte edildi.

Ülkemizde Yeni Koronavirüs'ün (Covid-19) yayılmasını önlemek amacıyla ciddi önlemler alınmaya devam ediyor.

 Solhan Terörle Mücadele Eden Güvenlik Korucuları Derneği Koronavirüs tedbiri doğrultusunda bölgede bulunan Güvenlik Korucu noktaları dernek başkanı Recep Sönmez tarafından dezenfekte edildi.

 Koronavirüs (Covid-19) risklerini en aza indirmeye çalıştıklarını belirten dernek başkanı Recep Sönmez, “Tüm dünyayı kasıp kavuran Yeni Koronavirüs'ün yayılmasını önlemek amacıyla ülkemizin de almış olduğu tedbirler doğrultusunda bizlerde dernek olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Dernek olarak 17 Güvenlik Korucuları noktasını ziyaret ederek dezenfekte işlemini gerçekleştirdik. Korucu noktalarına yakın bulunan köylerimizde taziye yerleri ve camilere de aynı dezenfekte işlemini uygulayarak olabilecek riskleri en aza indirmeye çalıştık. İnanıyorum ki bu süreci en az riskle atlatırız. Rabbim bizleri bu tür musibetlerden korusun inşallah.” dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum