Advert
as

İHH, Suriye’ye İçme Suyu Gönderdi

İHH, Suriye’ye İçme Suyu Gönderdi

Solhan ve Bingöl İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye’deki ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmak üzere bir tır içme suyu gönderildi.

 

“Suriye'ye Acil Yardım” kampanyası kapsamında Solhan ve Bingöl İnsani Yardım Derneği (İHH)'nin hazırladığı içme suyu yardım tırı, Suriye'ye ulaştırılmak üzere İnsani Yardım Vakfı Kilis Ofisi'ne gönderildi.

 

Solhan İHH’dan yapılan açıklamada,” Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Binpınar Su Fabrikasında yüklediğimiz bir tır suyumuzu İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kilis Ofisi'ne gönderdik. Solhan ve Bingöl’den cumartesi gecesi gönderdiğimiz yardım TIR'ı ile birlikte toplamda 28 tır oldu. Sadece bu kış 7 TIR'ımızı göndermiş olduk. Yardımlarımız ara ara devam edecektir. Katkı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz." denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum