Advert
as

Bingöl'e 177 Sağlık Personeli Atanacak

Bingöl'e 177 Sağlık Personeli Atanacak

Sağlık Bakanlığı Kamu İşçi Alımı ve Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı ile Bingöl'e 177 personel ataması yapılacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından ihtiyaç duyulan birimler için Kamu İşçi Alımı ve Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı ile Bingöl'e toplam 177 personel ataması yapılacak. 

87 Sözleşmeli Sağlık Personeli Atanacak 

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak. 

Adaylar, tercihlerini 26 Mart 2020 - 01 Nisan 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri,  KPSS-2020/5 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.trinternet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır.

 

Güler: “İşçi Başvuruları İnternetten veya Telefondan Yapılacak” 

İŞKUR İl Müdürü Mehmet Fesih Güler, Bingöl’de ataması yapılacak olan Sağlık Bakanlığı Kadrosu alımları için başvuruların internetten veya Alo 170’ten yapılacağını, İŞKUR kurum binasında başvuruların alınmayacağını söyledi. 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bingöl Müdürü Mehmet Fesih Güler, Sağlık Bakanlığı tarafından alınacak işçi kadrosu alımları için başvuruların internetten veya Alo 170’ten yapılacağını, İŞKUR kurum binasında başvuruların alınmayacağını söyledi. 

Güler, “Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ilimizde farklı mesleklerde yaklaşık olarak 14.000 daimi işçi alınacaktır.

İŞKUR aracılığıyla ilan edilen ve zaman zaman hizmet binalarımızda yorgunluğa neden olan kamu işçi alımları başvurularına ilişkin bazı önlemlerin alınması ihtiyacı oluşmuştur. Bu kapsamda Sayın Bakanımızın talimatı ile ikinci bir duyuruya kadar başvurular kurum hizmet binalarında alınmayacaktır.

Başvurular sadece Elektronik ortamda esube.iskur.gov.tr, e-devlet veya Alo 170 üzerinden yapılacaktır.

 Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize 70 kişilik Temizlik görevlisi, 10 kişilik Güvenlik görevlisi, 10 kişilik Klinik Destek elemanı olmak üzere toplam 90 kişilik işçi alımı gerçekleştirilecektir. Müracaatlar 26.03.2020-30.03.2020 tarihleri arasında yapılacaktır.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum