Advert
as

Solhanlı Minibüsçüler 7+1 Olarak Hizmet Veriyor

Solhanlı Minibüsçüler 7+1 Olarak Hizmet Veriyor

S.S. 10 Nolu Solhan Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdulmenav Bilmez, Solhan-Bingöl arası yolcu taşımacılığı yapan 14+1 koltuklu araçlarını 7+1 olarak kullanma kararı aldığını belirtti.

 

Solhan-Bingöl arası yolcu taşıyan S.S. 10 Nolu Solhan Minibüs Kooperatifi, 14+1 koltuklu araçlarını 7+1 olarak kullanma kararı aldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan hizmetler hakkında açıklama yapan Kooperatif Başkanı Abdulmenav Bilmez,“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de alınan Koronavirüs (Covid 19) tedbirleri kapsamında bizlerde üzerimize düşeni yaparak Solhan Bingöl hattında çalışan 14+1 koltuklu araçlarımızı halkımızın sağlığını düşünerek 7+1 olarak hizmet vermeye başladık. Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden koronavirüsü en aza indirmek için yapılan uyarıları dikkate almamız gerekiyor. Kooperatifimiz olarak bu zorlu süreçte gecesini gündüzüne katan Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı tebrik ediyor, fedakarlıklarıyla halkımızın hizmetinde olan sağlık personellerimizi alkışlıyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum