Advert
as

Solhan’da Tulum Üretimi için Yoğun Mesai

Solhan’da Tulum Üretimi için Yoğun Mesai

İlçemizde faaliyette gösteren tekstil fabrikaları, ellerindeki tüm işleri bırakarak sağlık çalışanlarımız için tek kullanımlık tulumlar üretmeye başladılar.

Çin'in Wuhan kentinden ortaya çıkan Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını tüm dünyaya hızla yayılıp binlerce insanın ölümüne sebep olup, ülkemizde de  tespit edilen vakalar sonrası bir dizi önlemler alındı. Bu doğrultuda ilçemizde faaliyet gösteren tekstil fabrikaları ellerindeki tüm siparişleri durdurarak sağlık personellerimizin ihtiyaçları olan tek kullanımlık tulum üretimine geçti.

 

Alınan bilgiye göre şu anda ilçemizde bulunan tekstil fabrikalarında günde 10 bin civarı tek kullanımlık tulum üretimi yapılmaktadır.

 

İlçemizde faaliyet gösteren Alan Şirketler Grubu Genel Müdürü Feyzullah Karabeyeser, “Dünya'yı etkisi altına alan Koronavirüs salgını maalesef ülkemize de sıçramış durumda. Öncelikle Sağlık Bakanımızı ve hükümetimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bizlerde tekstil sektörü olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Alınan tedbirler doğrultusunda üretimimizi durdurup, Sağlık Bakanlığımızın siparişleri doğrultusunda tulum üretimine başlamış bulunmaktayız. Çalışanlarımızın ve insanlarımızın sağlığını düşünerek çalışma arkadaşlarımızın aralarındaki mesafeyi iki katına çıkartıp gerekli önlemler doğrultusunda günde 2000-2500 civarı tek kullanımlık tulum üretimini gerçekleştiriyoruz. İnşallah ülke olarak bu zorlu süreci en kısa ve en az zararla atlatırız.”  İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum