Advert
as

Vali Ekinci,”Kampanyaya Tam Destek Verelim”

Vali Ekinci,”Kampanyaya Tam Destek Verelim”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya bir aylık maaşını bağışlayan Vali Ekinci:” Bingöllü hemşehrilerimden kampanyasına tam destek vermelerini bekliyorum.”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan kampanyaya destek verilmesi gerektiğini belirten Vali Kadir Ekinci,  Milli Dayanışma Kampanyasında davette bulundu. 

Kampanyaya destek olmalarını isteyen Vali Kadir Ekinci konuyla ilgili mesajında şunları söyledi: 

 “Ülkemiz zor günler geçiriyor. Salgının daha fazla yaygınlaşmasını engellemek için her konuda birlikte hareket etmeliyiz. 

Bingöl Valiliği olarak tüm kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşımızın bu illetten en az zarar görmesi için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Risk oranını minimize etmek için her gün yeni tedbirler alıyoruz. Bu tedbirler en üst düzeyde ve hafifletilmeksizin devam etmelidir.

 

Vefa Sosyal Destek Gruplarımız il genelinde titiz çalışmalar yapıyor. Sosyal Destek Merkezimiz 112, 155 ve 156 telefon hatları üzerinden vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını not almak ve yerine getirmek üzere 7/24 çalışıyor. Destek merkezimize bugüne kadar 1859 talep iletildi. Bunların 1795’i yerine getirildi. Yaşlılarımızın, kronik hastalarımızın ihtiyaçları karşılanıyor, evlerinde sağlık hizmetleri veriliyor, maaşları evlerinde teslim ediliyor. Yalnız yaşayan büyüklerimiz evlerinde ziyaret ediliyor, hal ve hatırları sorularak ihtiyaçları karşılanıyor. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından ekonomik yoksulluk ve yoksunluk içinde olan vatandaşlarımıza gıda yardımı çalışmalarımız da büyük bir hızla devam ediyor. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından 1 Nisan itibariyle ilimiz genelindeki  22.364 ihtiyaç sahibi aileye 1000’er TL tutarındaki ödemeler başladı.

 Sağlık konusunda da ciddi tedbirler ile sağlık çalışanlarımız vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyorlar. Bu konuda herhangi bir eksiğimizin ve endişe verici bir gelişmenin olmadığını paylaşmak isterim. Arkadaşlarımız tüm araç ve gereçleriyle, ekip ve ekipmanlarıyla hazır durumdalar.

 Kıymetli vatandaşlarımızdan ricam, Bingöl Valiliği dışında yapılan yanıltıcı, itibarsızlaştırıcı, korku ve panik yaratıcı paylaşımlara itibar etmemenizdir.

 Her kritik zamanda birlik ve beraberlik örnekleri vermiş Bingöllü hemşehrilerimden ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına tam destek vermelerini bekliyorum. Vakit kardeşlik vakti.  ‘Bismillah’ diyelim ve her zamandan daha fazla kenetlenelim, paylaşalım, dayanışma örnekleri sergileyelim. Ben de bir aylık maaşımla kampanyaya destek oluyorum. İnancımızı asla kaybetmeyelim. İnşallah el ele vererek bu zorlu günleri birlikte aşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum