Advert
as

İlçe Esnafı, Sağlık Personellerini Unutmadı

İlçe Esnafı, Sağlık Personellerini Unutmadı

Yeni Mahalle Muhtarı Hakan Çelikel’in girişimleriyle Solhan Sağlık Ocağı personeline terlik, kahve ve pet bardak yardımında bulunuldu.

Yeni Mahalle Muhtarı Hakan Çelikel’in girişimleri sonucu ilçe esnafı Rıfat İnan tarafından Solhan İlçe Sağlık Merkezi Çalışanları için 30 çift ebe, hemşire terliği, bir koli nescafe ile bin adet tek kullanımlık pet bardak verilerek bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarının yanında olduğunu gösterdi.

 Sağlık çalışanlarına sahip çıkılması gerektiğini belirten Çelikel, “Bu zor süreçte sağlık çalışanlarımıza sahip çıkmamız lazım. Onlar bizler için kendi sağlıklarını hiçe sayarak, bizler için tüm tehlikeleri göze alıp gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Onlara teşekkür ediyoruz. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Sağlık personelimize yapmış olduğu yardımlardan ötürü İnan züccaciyelerin sahibi ve solhan taksi işletmecisi Rıfat İnan'a da teşekkürlerimi sunarak, Rabbim inşallah en az zararla bizleri sağlıklı günlere ulaştırır.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum