Advert
as

Norveç’ten Solhan’a Uzanan Yardım Eli

Norveç’ten Solhan’a Uzanan Yardım Eli

Norveç’te yaşayan Solhanlı Mehmet Kaan İnan ve Gökhan İnan, ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve nakdi yardımında bulundu.

Coronavirüs salgını sebebiyle zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde Norveç’te yaşayan ve aynı zamanda Norveç Parlamentosunda siyasetçi olan Solhanlı Mehmet Kaan İnan, Solhan’da maddi geliri olmayan 10 aileye gıda yardımı, 5 aileye de 3 aylık geçinebilecek miktarda nakdi yardımında bulundu. Yine İnan ailesinden Norveç’te yaşayan Gökhan İnan 5 aileye gıda yardımında bulundu.

 Genç siyasetçi Mehmet Kaan İnan ve amcası Gökhan İnan’ın yapmış oldukları yardımlar ilçemizde esnaf olan Rıfat İnan tarafından temin edilerek mahalle muhtarları tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

 Yapılan yardımlardan ötürü memnuniyetini dile getiren Yeni Mahalle Muhtarı Hakan Çelikel, “Zorlu süreçten geçtiğimiz bugünlerde yurt dışında ikamet eden genç arkadaşlarımızın bu denli duyarlı olmaları bizleri gururlandırdı. Geçen haftada Allah razı olsun Rıfat abimiz sağlık personelleri için ihtiyaç malzemesi yardımında bulunmuştu. Şimdi ise Rıfat abimizin Norveç Parlamentosunda siyasetçi olan yeğeni Mehmet Kaan ve kardeşi Gökhan İnan tarafından ilçemizde bulunan maddi geliri bulunmayan ihtiyaç sahibi ailelere maddi ve gıda yardımında bulunmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum