Advert
as

İlçe Stadı, Tribününe Kavuştu

İlçe Stadı, Tribününe Kavuştu

Solhan Belediyesi tarafından üç ay önce ihale edilen 500 kişilik tribün çalışmaları tamamlandı.

 

 

 Solhan Belediyesi tarafından üç ay önce ihale edilen 500 kişilik tribün çalışmaları tamamlanarak sporseverlerin hizmetine sunuldu.

 

Uzun süredir gündemde olan ve yapımı biten tribün, stada aynı bir renk kattı. Tribün koltuklarının  Solhan Gençlikspor renkleri olan sarı yeşil olması futbol severlerin büyük beğenisini kazandı.

 

500 kişilik tribünün alt kısmında sporcuların soyunma odaları, hakem soyunma odaları ile duşlar ve wc’ler mevcut.

 

500 kişilik tribünün ilçeye hayırlı olmasını dileyen Futbol severler, "Tribünü ilçemize kazandıran, maddi ve manevi destekleriyle her zaman yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız’a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştular.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum