Advert
as

Korucu Noktalarındaki Sıkıntılar Giderildi

Korucu Noktalarındaki Sıkıntılar Giderildi

Güvenlik Korucuları noktalarında var olan sıkıntıların giderilmeye çalışıldığını belirten TEM-KOR Dernek Başkanı Recep Sönmez, Kaymakam Kıyıcı’ya ve İlçe Jandarma komutanına teşekkür etti.

Solhan TEM-KOR Dernek Başkanı Recep Sönmez, Güvenlik Korucuları noktalarında var olan sıkıntıları gidermeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.

 Solhan Terörle Mücadele Eden Korucuları Derneği (TEM-KOR) Başkanı Recep Sönmez, “Çimento ihtiyacı olan iki noktaya çimento verildi. Bayrak direği ihtiyacı olan iki noktaya bayrak direği yaptırılıp teslim ettik. Üç güvenlik noktamızın çevre güvenliğini oluşturmak için kazık tel ve ekipmam desteğinde bulunduk. Korege ihtiyacı olan bir güvenlik noktasına 45 metre korege alımı yaparak teslim ettik. İki güvenlik noktamızın sorunlarının giderilmesi için kepçe desteği verdik. Bu konuda maddi ve manevi destekleri olan yönetimin tüm dernek üyelerime kurum amirlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde iki noktamız için yüklü çimento alımı ve kum desteği ile yardımlarımız devam edecektir. Güvenlik korucuları noktalarında var olan sorun ve sıkıntıları görüp giderilmeye yönelik Solhan Kaymakamımız ve İlçe Jandarma komutanımıza camiam adına ayriyeten teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum