Advert
as

İletişim Başkanlığı Gazetecileri Unutmadı

İletişim Başkanlığı Gazetecileri Unutmadı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Covid-19'la mücadelede destek amacıyla Solhan Haber Gazetesine tıbbi yardım desteğinde bulundu.

Çin'in Wuhan kentinden ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Solhan Haber muhabirlerine Covid-19'dan korunmak amacıyla tıbbi yardım desteğinde bulundu.

 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından paketler halinde gönderilen yardım çantasında; "Antibakteriyel el dezenfektanı, ıslak mendili, ateş ölçer cihazı, pamuk mendili, kolonya, maske, tıbbi eldiven ve 'Türkiye'nin Coronavirus'le etkin mücadelesi' adlı kitap gönderildi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

 “Değerli Basın Mensubu, Dünyamız zorlu bir dönemden geçiyor. İnsanlık, kurbanları arasında irk, din veya cinsiyet ayrımı yapmayan görünmez bir düşmanla savaşıyor. Yeni Koronavirüs (KOVID-19) tüm ülkeleri ve toplumları etkiledi. Bu krizi yönetmekte nispeten daha başarılı olan milletler bile ciddi kayıplar yaşadı; hastalığın, yaşam tarzlarına nasıl meydan okuduğuna şahit oldu.

 Bugün yaşadığımız bu büyük krizi geçmiş ihtilaflardan ayıran özelliği, cephe hattında doktorlardan, hemşirelerden, sağlık çalışanlarından, mühendislerden ve laborantlardan oluşan sıra dışı bir ordunun faaliyet göstermesidir. Anneleri, babaları, çocukları kurtarmak için her gün kendi canlarını tehlikeye atan isimsiz kahramanlarımızı selamlıyorum. Dünyanın her yerinde hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet; acılı ailelerine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum.

 Hepimiz, sağlığımızı koruyarak bu savaşta sağlık çalışanlarımızın mücadelesine katkı sunabiliriz. Dünyanın bu belirsizlik dönemlerinde kamu adına önemli bir görev üstlenen siz gazeteci dostlarımızın sağlığı da bizim için çok değerlidir. Milletimizin, üstün gayretleriniz ve fedakarlığınız için duyduğu minnettarlığın bir nişanesi olarak size bu koruyucu ekipmanlar ile hijyen malzemelerini takdim ediyoruz.

 Ülkemizin KOVID-19 salgınıyla mücadelesi hakkında güncel bilgilere ulaşmak için iletişim Başkanlığı’nın online bilgi merkezi olan www.COVIDI9Turkey.com adresini ziyaret edebilir; sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum