Advert
as

Solhan’da Covid 19 Vakalarında Artış Yaşandı

Solhan’da Covid 19 Vakalarında Artış Yaşandı

Bingöl il genelinde özellikle Solhan'daki Covid 19 pozitif vakalarında son günlerde artış yaşandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, özelikle ilçemizde Koronavirüs covid 19 pozitif vakalarında ciddi artış yaşandığı belirtiliyor. 

Covid 19 testi pozitif olan hastaların Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanisinde 16, Bingöl Devlet Hastanesinde ise 5 kişinin tedavisi devam ediyor. Bingöl merkezde hiç pozitif vaka bulunmazken, tedavi altında olan hastaların 3’ünün Genç ilçesinden olduğu, 18 kişinin ise Solhan’da ikamet ettiği gelen bilgiler arasında. Aynı zamanda ilçemizde 100 kişinin üzerinde olan temaslı vatandaşların yapılan testler sonrası negatif çıkmasına karşın evlerinde gözetim altında olduğu öğrenildi. 

Salgın hastalık konusunda sık sık uyarılarda bulunan yetkililer,  "Dışarı çıkarken maskenizi kuralına uygun şekilde takın. Sosyal mesafeyi 1,5 metre de tutmak için her ortamda dikkatli olun. El hijyenine daha fazla önem verin. Çoğumuzun sokağa çıkabildiği bu günlerde tedbirlerin önemi arttı. Lütfen gerekli hijyen kurallarına uyalım. " denilerek konunun önemine dikkat çekiliyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum