Advert
as

AÇIKBAŞ "GENÇ İLÇEMİZ DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR. PEKİ SOLHAN?"

AÇIKBAŞ

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, "Solhan İlçemizdeki vatandaşlarımızda büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu"

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, geçtiğimiz haftalarda Genç Belediyesi ile Doğugaz Dağıtım A.Ş. (Bingöl Bitlis, Muş) arasında imzalanan ve ilk çalışmalarına bugünlerde başlanması planlanan doğalgaz protokolü için: 2020 yılı yatırım planına alınmasına ve doğalgaz boru hattının Muş’tan Solhan İlçemize ve oradan Bingöl’e uzanmış olmasına rağmen henüz hiçbir projenin hayata geçilmemiş olması, Solhan İlçemizdeki vatandaşlarımızda büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu.

Solhan Belediyesi’nin üzerinde hassasiyetle durması gerektiği ve vatandaşların bu tepkilerine binaen derhal bir açıklama yapmaları elzem hale gelmiştir. Halka hizmet sloganlarıyla başa gelen yöneticilerin böylesi önemli konularda sessiz kalması zira kabul edilemez.

Ayrıca, Uluslararası D-300 Karayolu üzerinde bulunan Solhan İlçemiz, Coğrafi konumu ve Yüzen Adalar gibi doğal güzellikleri içerisinde barındıran önemli bir ilçemizdir. Dolayısıyla yapılacak hizmetlerde ve yatırımlarda asla göz ardı edilmemesi gereken önemli bir ilçemizdir. Sadece Solhan ilçemiz değil, HÜDA PAR olarak daha önce Genç İlçemizden tutunda Kığı, Adaklı gibi kuzey ilçelerimiz için de adil yatırımların yapılmasını her zaman dile getirdik.

Son olarak Açıkbaş, HÜDA PAR olarak yapılan hizmetlerin adil ve vatandaşlarımıza en güzel bir şekilde ulaşması noktasında her zaman halkımızın gür sedası olacağımızı ve yapılan hiçbir haksızlığa rıza göstermeyerek her türlü platformda dile getireceğimiz bir kez daha dile getirmiş olalım.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum