Advert
as

İl Müftülüğünde Devir Teslim Töreni

İl Müftülüğünde Devir Teslim Töreni

​Bingöl İl Müftülüğüne atanan Ahmet Süzen için devir teslim töreni yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık müftüsü görevine atanan Bingöl İl Müftüsü Muharrem Genç,  makamında düzenlenen devir teslim töreniyle müftülük kisvesi olan cübbeyi, bu göreve Kastamonu müftüsü iken Bingöl il Müftülüğüne atanan Ahmet Süzen’e teslim etti. 

17 Mayıs 2018 yılından bu yana Bingöl İl Müftüsü olarak görevini sürdüren Genç, kendi yerine atanan Süzen'e başarılar diledi. 

Genç, “Bingöl İl Müftülüğü görevine atanan Ahmet Süzen’e görevi devredeceğiz. Kendilerine üstün başarılar, muvaffakiyetler niyaz ediyorum. Rabbim şimdiden buradaki görevini hayırlara vesile kılsın. Duam, buradaki görevini tamamladıktan sonra afiyet ve sağlık içinde gözü arkada kalmadan, vicdanı rahat bir şekilde dönmesidir.  Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” dedi. 

Süzen’de Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık müftüsü görevine atanan Genç’e yeni görevinde başarılar diledi. (İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum