Advert
as

“Doğalgaz Verilmemesi İlçede Hayal Kırıklığı Oluşturdu”

“Doğalgaz Verilmemesi İlçede Hayal Kırıklığı Oluşturdu”

HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım, Solhan’a doğalgaz verilmemesi ilçede büyük bir hayal kırıklığı oluşturduğunu belirtti.

 Solhan’a doğalgaz verilmemesi ilçede büyük bir hayal kırıklığı oluşturduğunu belirten HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım, yöneticilerden doğalgazın bu yıl yatırım programına alınması için çaba sarf etmelerini istedi. 

Doğalgaz hakkında açıklama yapan Başkan Kırım, “Geçtiğimiz haftalarda Genç Belediyesi ile Doğugaz Dağıtım A.Ş. (Bingöl Bitlis, Muş) arasında imzalanan ve ilk çalışmalarına bugünlerde başlanması planlanan doğalgaz protokolü için: 2020 yılı yatırım planına alınmasına ve doğalgaz boru hattının Muş’tan Solhan İlçemize ve oradan Bingöl’e uzanmış olmasına rağmen henüz hiçbir projenin hayata geçilmemiş olması, Solhan İlçemizdeki vatandaşlarımızda büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu. 

Uluslararası D-300 Karayolu üzerinde bulunan Solhan İlçemiz, Coğrafi konumu ve Yüzen Adalar gibi doğal güzellikleri içerisinde barındıran, dolayısıyla yapılacak hizmetlerde ve yatırımlarda asla göz ardı edilmemesi gereken önemli bir ilçemizdir. Yöneticimizden, Solhan’ın Genç ilçemizle eşzamanlı olarak doğalgaza kavuşması yönünde gerekli adımları atmalarını bekliyoruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum