Advert
as

Deha Bozkan’dan Tebrik Mesajı

Deha Bozkan’dan Tebrik Mesajı

Daha evvel Solhan Spor forması giyen tecrübeli voleybolcu Deha Bozkan Efeler Ligine yükselen Solhan Spor için tebrik mesajı yayınladı.

 

Sporcular, kulüplerle belirli sürelerle sözleşme imzalarlar ve kontrat süreleri bittiğinde yeni takımlara, yeni maceralara yelken açarlar. Ancak dostluğun, yaşanan acı ve tatlı anılarını unutmadan, bir süreliğini de olsa ekmek yedikleri yerleri, insanları unutmazlar! 

İşte Deha Bozkan da bunun en son örneklerinden birini geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı bir mesajla çok güzel bir şekilde sergiledi. Deha, 2016-2017 sezonunda formasını giydiği ve kaptanlığını yaptığı Solhan Spor’u unutmadı. Kendi oynadığı dönemde olmayan ancak bu sezon gerçekleşen, eski takımının ve bir şehrin hayali olan Efeler Ligi’ne çıkmaları sebebiyle bir tebrik mesajı yazdı.

Deha mesajında ‘Daha önce formasını gururla taşıdığım, voleybol kariyerimin en güzel sezonlarından birini yaşadığım Solhan Spor Erkek Voleybol Takımını, Efeler Ligi yolunda desteğini hiç bir zaman esirgemeyen taraftarını, Belediye Başkanı Abdulhakim YILDIZ’ı, Kulüp Yöneticilerini ve emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Uzun yıllar Efeler Ligi’nde kalıcı olmanızı temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Deha Bozkan’ı bu güzel ve düşünceli paylaşımı sebebiyle tebrik ediyoruz. Fitilini ateşlediğin umutların bir kaç yıl içinde gerçekleşmesinden dolayı biz de seni kutluyoruz. Yıllar geçse de dostluklar baki kaldığını bizlere hatırlattığın için teşekkür ederiz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum