Advert
as

Bingöl’de kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Bingöl’de kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Bingöl- Sancak beldesi ile Sudüğünü köyü arasında, virajı alamayan aracın şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişininde yaralandığı öğrenildi.


Edinilen göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir aracın, Sancak beldesinden Bingöl istikametine seyir halindeyken, bilinmeyen bir nedenden dolayı virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Çevredekilerin haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araçta bulunan anne ile kızı hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.
(İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum