Advert
as

Karlıova da Karantina Uygulaması

Karlıova da Karantina Uygulaması

​Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada Karlıova ilçesine bağlı Geçitli köyünde karantina uygulaması yapıldığını duyurdu.

 

Valilik açıklamasında, “Karlıova İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 17 Haziran 2020 tarih ve 68 sayılı kararı ile halk sağlığının korunması ve salgının kontrol altına alınması amacıyla 1593 sayılı Umumi Hifzissihha Kanununun 27. ve 72. maddeleri kapsamında, 18 Haziran 2020 tarihi saat 07.00'dan itibaren ilçemiz Geçitli köyü tüm giriş ve çıkışlara kapatılarak 14 gün süreyle karantina altına alınmasına; istisnai durumlar dışında sokağa çıkılmamasına ve gerekli tüm tedbirlerin uygulanmasına karar verilmiştir." denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum