Advert
as

Vali Ekinci, Arakonak’ta İncelemelerde Bulundu

Vali Ekinci, Arakonak’ta İncelemelerde Bulundu

Vali Kadir Ekinci sel felaketi nedeniyle maddi hasarın yaşandığı Arakonak Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ekinci;” Beldemizdeki sel felaketinde en büyük tesellimiz herhangi bir can kaybının olmamasıdır.” dedi.

Vali Kadir Ekinci sel felaketi nedeniyle maddi hasarın yaşandığı Arakonak Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Solhan Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ve Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner tarafından karşılanan Vali Ekinci, alanda incelemelerde bulundu, sel baskınının neden olduğu maddi hasar ve alanda yapılan temizleme çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra belde esnafını ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Vali Ekinci ‘Önce deprem şimdi de sel baskını yaşadık. Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Arakonak Beldemizdeki sel felaketinde en büyük tesellimiz herhangi bir can kaybının olmamasıdır. İnşallah en kısa sürede bölge temizlenecek, hasar tespit çalışmaları yapılacaktır. Allah milletimizi ve memleketimizi her türlü afetten, musibetten muhafaza etsin’ dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum