Advert
as

Kavşak Sorunu Vatandaşları Bezdirdi

Kavşak Sorunu Vatandaşları Bezdirdi

Solhan-Muş karayolunun orta refüjünün kapatılmasına tepki gösteren Boğlan Mahalle sakinlerinin kavşak nedeniyle mağduriyetleri devam ediyor.

Boğlan Mahalle sakinleri, yeni yapılan ve yerleşim yerinden 3 kilometre uzakta olan kavşak nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerin mağduriyete neden olan kavşağın yerleşim yerine yakın bir yerde yapılmasını talep ettiler. 

Kavşak nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen Boğlan Mahalle sakinleri, yapılan hizmetin eziyette dönüştüğünü belirterek mağdur edildiklerini söylediler. 

Duydukları mağduriyeti dile getiren mahalle sakinleri “Yapılan orta refüj çalışmaları ile mevcut mahalle araç geçiş yolu mevzuat hükümleri gerekçe gösterilerek maalesef kapatıldı. Mahalle ana girişinden 3 Km uzaklıkta Derela Mevkiisinden dönüş yolu verildi. Bu da gidiş geliş 6 Km yol demektir. Bunun akla ziyan bir uygulama olarak görüyoruz. Mahalleli olarak mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz. Evet, burada hizmet yapılmış ama bu hizmet şu anda bizim için bir eziyete dönüşmüş durumda. Gönül isterdi ki mahalle sakinleri olarak evlerimize daha rahat ve eziyetsiz bir şekilde ulaşalım. Ama Allah korusun bir yangın olması durumunda, acil bir hastalık durumunda, itfaiyenin yangına müdahale etmesi ve acil olarak ulaşılması gereken hastaya geç müdahale edilmesine bir engel söz konusu. Yeni kavşağın insanların hizmetine dönük bir şekilde yapılsaydı daha memnun olurduk.  Mahalle sakinleri olarak ciddi anlamda tepkiliyiz. Yetkililerden bunun çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Mahalle olarak merkezdeyiz ama yeni kavşak nedeniyle kilometrelerce mahalleden uzaklaştıktan sonra tekrar bir o kadar geri gelip, mahalleye giriş yapabilmek bir eziyetten başka bir şey değildir. Yeni kavşağın yapıldığı yerde bir yerleşim yeri de yok, dağ başında yapılmış mahalleye de faydası yoktur. Yetkililer duyarlı ve mantıklı yaklaşarak bu mağduriyeti çözmesini istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum