Advert
as

12 Bingölspor penaltılarda kaybetti

12 Bingölspor penaltılarda kaybetti

Spor Toto 3. Lig’e çıkmak için mücadele veren 12 Bingölspor, rakibi Elaziz Belediyespor’a penaltılarda yenildi. Umutlar, Play Off’ta yenilen 6 takım arasında yapılan maçlara kaldı.

Sivas 4 Eylül Stadyumunda Elaziz Belediyespor ile karşılaşan 12 Bingölspor’da umutlar son maçlara kaldı. Dün saat 15.00’te başlayan karşılaşmada 90 dakikada herhangi bir gol yaşanmadı. 15’er dakikalık 2 uzatmalarda da gol olmayınca, maç penaltılara kaldı.

YAHYA KAÇIRDI, ELAZİZ ATTI

Karşılıklı penaltılar ile skoru 4-4 yapan 12 Elaziz Belediyespor, 12 Bingölspor’lu Yahya Topçu’nun penaltı kaçırması ile durumu lehine çevirdi. Elaziz Belediyespor, penaltılarda 12 Bingölspor’u 5-4 yenerek Spor Toto 3. Lig’e yükselmeye hak kazandı.

UMUTLAR PLAY OFF 2. MAÇLARA KALDI

Yenilginin ardından gözler Play Off takımlarından yenilen 3 takıma çevrildi. Play Off kurallarına göre 6 karşılaşmada Play Off’a kalıp yenilen 3 takım, kendi aralarında maç yapacak. Düzenlenecek karşılaşmalarda 3 takım içerisinde başarılı olan takımlar 3. Lig’e yükselmeye hak kazanacak.

Spor Toto 3. Lige Yükselen takımlar ise şöyle oldu: Türk Metal Kırıkkale, Kocaelispor, Kütahyaspor, AfjetAfyonspor. Play Off’ta yenilen takımlar ise şöyle: Sarayönü Belediyespor, Sultangazispor, Muğlaspor, Halide Edip Adıvarspor.

Play Off’a kalıp henüz karşılaşmayan Araklı Karadere Spor Kulübü ile Erbaaspor ise, 28 Nisan 2016 tarihinde karşılaşacak. Karşılaşmanın ardından yenen takım, Spor Toto 3. Lig’e yükselecek. Yenilen takım ise 12 Bingölspor’un 3. Lig’deki son umudu olan karşılaşmalarda muhtemel rakiplerinden biri olacak. Play Off ikinci maçların 14-15 Mayıs tarihlerinde oynanması bekleniyor. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum