Advert
as

Solhan Spor, Alper Özdemir ile Anlaştı

Solhan Spor, Alper Özdemir ile Anlaştı

Voleybol temsilcimiz Solhan Spor, orta oyuncu Alper Özdemir ile anlaştığını açıkladı. Başkan İslamoğlu, transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını aktardı.

Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan AXA Sigorta Efeler Liginin yeni ekibi Solhan Spor, orta oyuncu Alper Özdemir ile anlaştığını açıkladı.

 

Transfer çalışmalarının sonlarına geldiklerini belirten Solhan Spor Kulübü Başkanı Sebahatin İslamoğlu, transfer ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yeni sezonda iyi bir kadro ile mücadele etmek için yaptığımız çalışmalar neticesinde transferlerimizi büyük ölçüde tamamladık. Kalan sporcular için yerli ve yabancı sporcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün yeni transferimiz Alper Özdemir ile anlaştığımızı açıklıyoruz. Sporcumuz ve kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum.”

 

Alper Özdemir kimdir?

Voleybol kariyerine 2012-2013 sezonunda Galatasaray altyapısında başlayan 1996 Artvin Arhavi doğumlu 2.02 boyundaki orta oyuncu Alper Özdemir, 2013-2017 sezonlarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1. Lig genç takımında mücadele ederek 5 sezon sonunda memleketinin takımı Arhavi Belediyespor’a transfer olup 2017-2018 sezonunda 1. Ligde mücadele eden Arhavi Belediyespor’un Şampiyon olarak Efeler Ligine çıkmasında etkin rol aldı. Son 3 sezon Arhavi’de mücadele eden Alper Özdemir 2020-2021 sezonu için Solhanspor’umuz ile anlaştı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum