Advert
as

Elektrik Direğinden Düşen Genç Hayatını Kaybetti

Elektrik Direğinden Düşen Genç Hayatını Kaybetti

Depremden en çok etkilenen Yedisu ilçesine bağlı Elmalı Köyünde konteyner için Elektrik direğine çıkan Serkan Sözden düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre dün Yedisu Fedaş işletme şefliğinde hat işçiliğinde çalışan Serkan Sözden depremden en çok etkilenen ilçeye bağlı Elmalı Köyünde konteyner için Elektrik direğinde çalışırken düşerek ağır yaralandı. Daha sonra ekipler tarafından ilçede tedavi altına alınan Serkan Sözden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, başsağlığı mesajı yayımladı. Ekinci; “Yedisu’da devam eden deprem sonrası iyileştirme çalışmaları kapsamında elektrik direğinden düşerek hayatını kaybeden FEDAŞ görevlisi Serkan Sözen (24) kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum