Advert
as

YENİDEN REFAH PARTİSİ SOLHAN BAŞKAN ATAMASI YAPILDI

YENİDEN REFAH PARTİSİ SOLHAN BAŞKAN ATAMASI YAPILDI

Solhan’da 2019 yılı şubat ayında Abdullah Bildik’in görevlendirmesi ile açılan Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanlığında Bildik’in istifasından sonra Yeni başkan olarak Yusuf Yalçın’ın atandığı açıklandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından Şubat 2019’da yapılan görevlendirme sonrasında kısa sürede yapılan çalışmalar neticesinde ilçe teşkilatı kurulup çalışmalara başlanmıştı.

16 Mart 2019’da görevinden istifa Abdullah Bildik’ten sonra geçen hafta Yusuf Yalçın’ın Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı olarak atamasının yapıldığı açıklandı.

Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Fahrettin Özdemir ile il yöneticileri Solhan teşkilatını ziyaret edip yeni başkanın Yusuf Yalçın olduğunu açıkladıktan sonra ilçedeki basın mensuplarını ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi vererek Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı’nın Yusuf Yalçın olduğunu kamuoyuna duyurdular.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum