Advert
as

Yaralı Yavru Köpeğe Merhamet Eli

Yaralı Yavru Köpeğe Merhamet Eli

Duyarlı bir vatandaş tarafından bacağı kırık halde bulunan yavru köpek, tedavi edildi.


 

Ayağı kırılan yavru bir köpek, duyarlı bir vatandaş tarafından sakat olan ayağı tahta parçalarıyla sarılarak tedavi edildi.

 

Sokakta bacağı kırık ve inleyen bir köpeği fark eden İlçe esnafları, yavru köpeğe önce süt vererek karnını doyurdu. Daha sonra tedavi edilmesi için belediye ve hayvan barınağına haber verdi ama ekipler gelmeyince oradan geçen duyarlı bir vatandaş yavru köpeğin sakat olan ayağını tahta parçalarıyla sararak kendi özel aracıyla Bingöl Belediyesi hayvan barınağına götürerek yetkililere teslim etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum