Advert
as

İşkur Alımları Geçici Olarak Durduruldu

İşkur Alımları Geçici Olarak Durduruldu

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü tarafından planlanan Toplum Yararına Programları (TYP) geçici olarak durduruldu.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde Temizlik ve Güvenlik işlerinde 528 kişilik Toplum Yararına Programların 10.08.2020-14.08.2020 tarihleri arasında başvuruları alındığı, 01.09.2020 tarihinde başlatılması planlanmıştı.

 

Ancak, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve Milli Eğitim Bakanlığının 12 Ağustos tarihinde aldığı karar üzerine, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların açılış tarihleri 21 Eylül 2020’ye ertelenmiştir. Bu karara bağlı olarak Toplum Yararına Programların başvuruları geçici süre ile durdurulmuştur.” denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum