Advert
as

Solhan’da Doğalgaz Protokolü İmzalandı

Solhan’da Doğalgaz Protokolü İmzalandı

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ile doğalgaz hat çalışmalarını yapacak yüklenici firma Doğugaz A.Ş. Genel Müdürü Serhat Demircan arasında protokol imzalandı.

Solhan Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine Doğugaz A.Ş. Genel Müdür Serhat Demircan’ın yanı sıra, Doğugaz A.Ş. İcra Kurulu Üyeleri Ümit Özge, Mustafa Demircan ve Koray Babaoğlu katılım sağladı.  

  

Protokol imza töreninde en geç 15 Aralıkta Solhan’a doğal gazın verileceğini söyleyen Doğugaz A.Ş. Genel Müdürü Serhat Demircan,  "Bu hafta içi itibariyle altyapı çalışmalarına başlayacağız. müteahhidimiz bütün ekip ve ekipmanlarını tamamladı. Sadece bir iki pürüzü var oda halledilince bu hafta içi başlayacaklar. Bütün borularımızda tamamen indi sahaya, şu an tek sıkıntımız olan şehir giriş istasyonu. Zaten gaz arzı tarihini en geç 15 Aralık olarak düşünüyoruz. Eğer onda herhangi bir problem olmazsa daha erken gaz vereceğiz inşallah. Ama bu bir söz olarak anlaşılmasın biz yine Aralık 15 olarak öngörelim, daha erken olursa bizim için de Solhan içinde daha iyi olur. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın." dedi.  

  

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ise, “Bugün ilçemiz adına önemli bir gün. Hepinizin malumu uzun süreden beri uğraşını verdiğimiz, Solhan’ımızın doğalgaz alabilmesi için mücadele ettiğimiz projemiz Rabbime şükürler olsun, firmamızın da destekleri ile bugün itibariyle resmiyete dökmüş bulunmaktayız. Doğalgaz hem maddi anlamda ciddi bir geri dönüş sağlıyor vatandaşlara, hem de bölgemizde çok güzel bir temiz havamız var. Kış ayında Solhan gibi güzel havası olan temiz bir ilçe sis bulutlarıyla kaplanıyordu, çok kirli bir hava söz konusu oluyordu. En azından artık Solhan’ımız da artık önümüzdeki yıllar da bu manzaraları görmemiş olacağız. Hatta kronik rahatsızlığı olan hastalarımızın o dönemlerde bile maske takmak zorunda kaldıklarına şahit oldum. İnşallah bundan sonraki süreçlerde ilçemiz bunu yaşamıyor olacak ve dediğim gibi ekonomik olarak çok ciddi bir geri dönüş sağlayacak vatandaşımıza. Hedeflerimizden biri buydu. Yerel idarecilerin görevleri kendi bölgelerini yaşanılabilir hale getirmek. Vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek buda bunlardan bir tanesi. İnşallah bu ve benzeri projelerle Solhan’ımızı çok daha iyi noktalara taşıma adına biz mücadelemizi ortaya koyacağız. Hiçbir zaman mazeretlerin arkasına sığınmadık ve mücadelemizi verdik. Bugünde burada protokolümüzü yaptık. Öncelikle Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz Bey’e, Milletvekilimiz Feyzi Berdibek Bey’e, yine bizlere katkı sunan Özaltın ve Cengiz Holding’e, bunun yanında yine Doğugaz Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdurrahim Özge Bey’e bütün Solhan halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Çünkü onlar bize destek sunmasalardı biz bu doğalgazı bu sene alamayacaktık. Solhan’ın 2020 ‘de doğalgazı alabilmeleri için onlarda bizim gibi mücadele etti. Rabbim ilçemize hayırlı uğurlu etsin, firmamızın da, bizlerin de emeklerini zayi etmesin.” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum